Gourmetaften til fordel for søbadet
Igennem de sidste par måneder har 10 kokke, alle med oprindelse fra Jels, været i gang med at arrangerer en gourmetaften, hvor overskuddet skal gå til det nye søbad. Arrangementet er døbt »KokkeByggerBro« og finder sted lørdag den 27. oktober fra kl. 17.30 på Jels Voldsted.
Kokkene vil tilberede en syv-retters gourmetmenu, blandt andet med råvarer fra lokalområdet – alt sammen sponsoreret fra lokale og regionale leverandører. Dermed går alle entreindtægterne ubeskåret til søbadsprojektet. Der vil i løbet af aftenen også blive afholde nogle auktioner, hvor der vil kunne bydes på nogle forskellige ting, f.eks. et ophold på Hotel Koldingfjord.
Billetter til arrangementet sælges i Valhal lige efter Jels Lokalråds borgermøde torsdag den 20. september. Billetprisen bliver 1.000 kr. pr. stk. og foruden gourmetmenuen er det også inkl. vin og kaffe. Der sælges i alt 120 billetter. Billetterne sælges efter først-til-mølle princippet, og der tages kun imod kontanter denne aften.
Arrangørerne vil gerne i kontakt med lokale leverandører, som kunne tænke sig at sponsorerer noget til arrangementet. Initiativtager Henrik Toftmann Dinesen kan kontaktes på 61 54 44 54.
De 10 kokke er:
- Henrik Toftmann Dinesen, værkstedsfaglig holdleder ved Kolding Kommune
- Jesper Christensen, køkkenchef på Hotel Koldingfjord
- Jannik Jensen, souschef på Hotel Koldingfjord
- Nicolai Schultz, kokkeelev på Hotel Koldingfjord
- Lasse Møller, medejer af Den Røde Okse, Esbjerg
- Kristian Pedersen, ejer af køkkenet på Gammelrøj, Kolding
- Lars Sørensen, souschef på Hotel Legoland
- Christian Terkelsen, kok ved Chef’s Requested Foods
- Allan Geertsen, kok ved Munkensdam Gymnasium, Kolding
- Leo Møller, facility manager på Lindøværftet, Odense
Foto: Martin Hansen.
Kilde: KokkeByggerBro